Muffins med banan og squash - Svampede muffins med squash og banan

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Muffins med banan og squash

Muffins med banan og squash – Opskrift på svampede og saftige muffins med banan, squash og kærnemælk. Disse muffins er utrolig lækre og nemme at lave. De består af bananer, revet squash, kanel, kærnemælk og hakket chokolade. Dejen er super nem at lave, da intet skal piskes længe, den skal blot røres sammen. Bananerne skal lige stavblendes først, så der ikke er nogle store bananklumper i dejen.

Disse muffins er lavet med lidt mindre sukker end normalt, da bananerne søder meget. De er perfekte til madpakken og de kan sagtens fryses ned. Prøv også min opskrift på bananmuffins med havregryn. Rigtig god fornøjelse!

Muffins med banan og squash

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Klem den revne squash fri for vand.

Stavblend bananerne og vend dem sammen med revet squash.

Rør æg, kærnemælk og smør ned i blandingen.

Bland hvedemel, sukker, natron, bagepulver, vaniljesukker, salt og kanel i en skål.

Vend de våde ingredienser sammen med de tørre ingredienser med en dejskraber.

Vend tilsidst chokoladen i.

Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i 25 min.

Lad dem afkøle før servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar