Muffins med banan og squash – Opskrift på svampede og saftige muffins med banan, squash og kærnemælk. Disse muffins er utrolig lækre og nemme at lave. De består af bananer, revet squash, kanel, kærnemælk og hakket chokolade. Dejen er super nem at lave, da intet skal piskes længe, den skal blot røres sammen. Bananerne skal lige stavblendes først, så der ikke er nogle store bananklumper i dejen.
Disse muffins er lavet med lidt mindre sukker end normalt, da bananerne søder meget. De er perfekte til madpakken og de kan sagtens fryses ned. Prøv også min opskrift på bananmuffins med havregryn. Rigtig god fornøjelse!
Muffins med banan og squash
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Klem den revne squash fri for vand.
Stavblend bananerne og vend dem sammen med revet squash.
Rør æg, kærnemælk og smør ned i blandingen.
Bland hvedemel, sukker, natron, bagepulver, vaniljesukker, salt og kanel i en skål.
Vend de våde ingredienser sammen med de tørre ingredienser med en dejskraber.
Vend tilsidst chokoladen i.
Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i 25 min.
Lad dem afkøle før servering. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar