Mælkesnitte roulade - Opskrift på mælkesnitte forklædt som roulade
Opskrifter Livsstil Shop

Mælkesnitte roulade

Mælkesnitte roulade – Opskrift på mælkesnitte forklædt som roulade med kakaobund og en lækker flødecreme med honning, citron og sirup. Den populære mælkesnitte er super nem at lave selv, se opskrift her. Her har jeg lavet en mælkesnitte roulade med en luftig kakaobund fyldt med en lækker flødecreme, som består af flødeost, flødeskum, citronskal, flormelis, vanilje, sirup og honning.

Rouladen kan med fordel laves og rulles sammen dagen inden servering. Den er nemlig meget nemmere at skære ud i skiver, når den har stået på køl. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Roulade til 8-10 personer
Forberedelse 30 min. / Tilberedning 1 t. / I alt 1 t. 30 min.
Ingredienser

Rouladebund

6 æg

225 g sukker

75 g kakaopulver

135 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

2 tsk. vaniljesukker

1 lille tsk. salt

Flødecreme

200 g flødeost

50 g flormelis

2 tsk. vaniljesukker

1 tsk. citronskal

2 spsk. flydende honning

2 spsk lys sirup

2 dl piskefløde

 

Fremgangsmåde

Rouladebund

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland kakaopulver, hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt i en skål, og vend det forsigtigt i dejen.

Hæld dejen i en bradepande (ca.35×40 cm), beklædt med bagepapir. Bag bunden i ovnen i 8-10 minutter. Lad bunden afkøle.

Tag bunden ud og lad den køle af et øjeblik (den falder lidt sammen her). Placer et stykke bagepapir på bordet og drys papiret med sukker. Vend bunden på hovedet over på papiret og gør et viskestykke vådt og læg henover bunden, hvor bagepapiret sidder fast. Lad viskestykket ligge der til bunden er kølet helt af. Fjern forsigtigt bagepapiret og drys med lidt sukker på bunden. Rul nu bunden ind i det våde viskestykke og lad den ligge der, imens du laver fyldet

Flødecreme

Pisk flødeost, flormelis, vaniljesukker, citronskal, honning og sirup sammen, til der ikke er klumper i. Pisk fløden til blødt skum i en anden skål, og vend det i forsigtigt i flødeostblandingen. Sæt på køl i 30 min.

Smør flødecremen ud på bunden og rul den forsigtigt sammen til en roulade. Sæt kagen på køl i 30 minutter. Skær herefter rouladen i skiver og server. Velbekomme!

Bedøm denne ret

1 Comment
  1. Hej Frederikke
    I opskriften til flødecremen står der “200” uden beskrivelse af, hvad der skal være 200 af eller om der er tale om 200 gram? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.