Mælkesnitte roulade - Opskrift på mælkesnitte forklædt som roulade
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Mælkesnitte roulade

Mælkesnitte roulade – Opskrift på mælkesnitte forklædt som roulade med kakaobund og en lækker flødecreme med honning, citron og sirup. Den populære mælkesnitte er super nem at lave selv, se opskrift her. Her har jeg lavet en mælkesnitte roulade med en luftig kakaobund fyldt med en lækker flødecreme, som består af flødeost, flødeskum, citronskal, flormelis, vanilje, sirup og honning.

Rouladen kan med fordel laves og rulles sammen dagen inden servering. Den er nemlig meget nemmere at skære ud i skiver, når den har stået på køl. Rigtig god fornøjelse!

Mælkesnitte roulade

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 1 t.
I alt 1 t. 30 min.

Ingredienser

Rouladebund
Flødecreme

Fremgangsmåde

Rouladebund

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland kakaopulver, hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt i en skål, og vend det forsigtigt i dejen.

Hæld dejen i en bradepande (ca.35×40 cm), beklædt med bagepapir. Bag bunden i ovnen i 8-10 minutter. Lad bunden afkøle.

Tag bunden ud og lad den køle af et øjeblik (den falder lidt sammen her). Placer et stykke bagepapir på bordet og drys papiret med sukker.

Vend bunden på hovedet over på papiret og gør et viskestykke vådt og læg henover bunden, hvor bagepapiret sidder fast. Lad viskestykket ligge der til bunden er kølet helt af.

Fjern forsigtigt bagepapiret og drys med lidt sukker på bunden. Rul nu bunden ind i det våde viskestykke og lad den ligge der, imens du laver fyldet

Flødecreme

Pisk flødeost, flormelis, vaniljesukker, citronskal, honning og sirup sammen, til der ikke er klumper i. Pisk fløden til blødt skum i en anden skål, og vend det i forsigtigt i flødeostblandingen. Sæt på køl i 30 min.

Smør flødecremen ud på bunden og rul den forsigtigt sammen til en roulade. Sæt kagen på køl i 30 minutter. Skær herefter rouladen i skiver og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Hej Frederikke
    I opskriften til flødecremen står der “200” uden beskrivelse af, hvad der skal være 200 af eller om der er tale om 200 gram? 🙂

Skriv en kommentar