Hytteostpizza – Opskrift på nem og lækker pizzabund lavet på kun 3 ingredienser: Hytteost, æg og hvedemel. Pizzabunden er en lidt sundere version og mere proteinrig end den klassiske pizzabund. Pizzabunden laves ved blot at røre hytteost sammen med æg og hvedemel. Dejen bredes ud på en bageplade med bagepapir og bages til den er gylden. Herefter kan pizzabunden toppes med fyld. Jeg har her kommet tomatsauce og mozzarella på bunden og bagt den i 10 min. yderligere. Herefter er den toppet med pesto, friske tomater, frisk spinat og revet parmesan.
Denne pizzabund med hytteost er så nem og hurtig at lave. Det er jo ikke som en klassisk pizzabund, da denne pizzabund med hytteost ikke bliver lige så luftig eller sprød. Men den er super at lave, hvis man vil lave noget med færre kalorier og flere proteiner i. Jeg bruger hytteost med 1,5 % fedt, men du kan også sagtens bruge den på 4 % fedt. Hvedemelen kan erstattes med fuldkornsmel eller glutenfrit mel. Prøv også med havregryn blendet til havremel.
Prøv også min opskrift på blomkålspizza, hvor der er blomkål i pizzabunden. Se også mine andre opskrifter med hytteost lige her. Rigtig god fornøjelse!
Hytteostpizza
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rør hytteost og æg sammen i en skål. Tilsæt hvedemel og rør det godt sammen.
Beklæd en bageplade med bagepapir og bred massen ud til en rund pizzabund. Bag pizzabunden i 25 min.
Herefter kan du komme fyld på din pizzabund. Kom f.eks. tomatsauce og mozzarella på bunden og bag den i 10 min. yderligere. Pynt herefter den varme pizza med pesto, friske tomater, frisk spinat og revet parmesan. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Den bedste og nemmeste hytteost pizza mange tak 😍