Grønkålssalat med edamamebønner - Nem kålsalat

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Grønkålssalat med edamamebønner

 

Grønkålssalat med edamamebønner – Opskrift på nem og lækker sprød grønkålssalat med spidskål, edamamebønner, appelsin og saltmandler. Denne salat består af grønkål og lilla spidskål som maseres med appelsinsaft, olivenolie og salt. Kålen kommes på et fad eller en stor tallerken og toppes med edamamebønner, appelsinfileter, smuldret feta og saltmandler. En skøn og mættende salat, som kan spises som den er eller som tilbehør til middagen. Salaten kan også bruges som en frisk og lækkert indslag til julemiddagen.

Prøv min opskrift på hjemmelavede saltmandler her.

Prøv også at tilsættes tørrede tranebær, figner eller abrikoser til salaten. Rigtig god fornøjelse!

Grønkålssalat med edamamebønner

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Vend grønkål og spidskål sammen. Fileter appelsinerne. Kom saften ned til kålen sammen med olivenolie og salt og maser det ind i kålen med hænderne.

Hæld kålblandingen i et fad eller stor tallerken. Pynt med edamamebønner, appelsinfileter, feta og saltmandler. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar