Fredagshygge: Hjemmelavede müslibarer - Opskrift på de bedste müslibarer

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Hjemmelavede müslibarer

Fredagshygge: Hjemmelavede müslibarer med bl.a. havregryn, mandler, sesam, hørfrø og andre lækre ting. De er sødet med dadler og honning. Disse müslibarer smager sindssygt godt og er nemme at lave. Jeg har dyppet nogle af müslibarerne i mørk chokolade, og det smager også vildt lækkert med hvid chokolade eller mælkechokolde. Sådan en müslibar er perfekt at have med på madpakken, at spise inden eller efter træning, til skiferien eller bare nyde som en snack. Skift gerne mandlerne ud med f.eks. hasselnødder eller valnødder. Rigtig god fornøjelse!

Fredagshygge: Hjemmelavede müslibarer

Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Müslibarer (ca. 15 stk.)
Chokoladeovertræk

Fremgangsmåde

Müslibarer

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld havregryn, mandler, sesamfrø, hørfrø og kokosmel ud på bagepladen. Rist det i ovnen i ca. 15 minutter til det har fået lidt farve. Kom de ristede ingredienser op i en skål.

Blend dadlerne godt i en blender til en ensartet masse. Bland de blendede dadler med honning, smør og salt i en lille gryde og smelt det hele sammen ved middelvarme. Hæld herefter blandingen op i skålen til de ristede ingredienser og rør det hele godt sammen og tilsæt rosiner. Hæld müsli-massen op i en form (21×21 cm) beklædt med bagepapir og bag massen i ca. 15 minutter ved 200 C varmluft. Lad massen afkøle helt inden den skæres ud i passende müslibarer. Det er vigtigt at det er helt koldt ellers smuldrer det når müslibarerne skal skæres ud.

Smelt chokoladen og dyp müslibarerne heri. Stil dem på køl indtil chokoladen er størknet og nyd dem. Müslibarerne kan holde sig i et par uger på køl i en lufttæt beholder. Velbekomme!

 

 

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar