Mmmh blåbærpandekager, sådan nogle helt tykke, luftige og bløde pandekager med blåbær smager altså skønt. Især med sirup udover. Perfekte pandekager at servere en søndag morgen eller lørdag morgen. Jeg har brugt friske blåbær i pandekagerne, men det kan også sagtens være frosne blåbær. Jeg har også en anden opskrift på tykke amerikanske pandekager og dem er I ellevilde med. Det er disse jeg mener. Rigtig god fornøjelse!
Blåbærpandekager
Ingredienser
Fremgangsmåde
Blåbærpandekager
Bland hvedemel, bagepulver og sukker sammen i en skål. Pisk æg og kærnemælk sammen i en anden skål og kom det op i skålen med mel. Pisk godt til en ensartet dej uden klumper. Tilsæt smeltet smør og pisk igen. Vend blåbær i dejen.
Varm en stegepande op med smør og steg pandekagerne et par minutter på hver side. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar