Mmmh blåbærpandekager, sådan nogle helt tykke, luftige og bløde pandekager med blåbær smager altså skønt. Især med sirup udover. Perfekte pandekager at servere en søndag morgen eller lørdag morgen. Jeg har brugt friske blåbær i pandekagerne, men det kan også sagtens være frosne blåbær. Jeg har også en anden opskrift på tykke amerikanske pandekager og dem er I ellevilde med. Det er disse jeg mener. Rigtig god fornøjelse!
Blåbærpandekager
Ingredienser
Fremgangsmåde
Blåbærpandekager
Bland hvedemel, bagepulver og sukker sammen i en skål. Pisk æg og kærnemælk sammen i en anden skål og kom det op i skålen med mel. Pisk godt til en ensartet dej uden klumper. Tilsæt smeltet smør og pisk igen. Vend blåbær i dejen.
Varm en stegepande op med smør og steg pandekagerne et par minutter på hver side. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar