Cremet spidskål - Cremet spidskål med fløde og porre

SE ALLE MINE OPSKRIFTER MED HYTTEOST HER!

Dansk English
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cremet spidskål

Cremet spidskål – Opskrift på cremet spidskål i cremet flødesauce med porre, muskatnød og revet parmesan. En nem og lækker grøn ret, som minder meget om stuvet spidskål. Retten laves ved at stege spidskål og porre i smør med hvidløg, hvor der hældes madlavningsfløde over. Der tilsættes salt, peber, stødt muskatnød og revet parmesan. Det hel simres til saucen bliver lidt tykkere og dejlig cremet. Retten er det perfekte tilbehør til aftensmaden.

Cremet spidskål

Denne cremede spidskål minder jo ret meget om stuvet spidskål eller stuvet hvidkål, som de fleste kender. Det er en god gammeldags klassiker, som ofte serveres med medisterpølse, frikadeller eller hamburgerryg. Det er en del af julens middage i de fleste familier. Jeg har lavet den lidt om her og lavet retten med spidskål, porre, hvidløg og parmesan. Det smager så skønt og kan serveres til mange forskellige ting. Prøv også min opskrift på grønlangkål. Rigtig god fornøjelse!

Cremet spidskål

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Svits hvidløg i smør på en stor pande (gerne en dyb pande). Tilsæt porre og spidskål og steg det ved høj varme til det falder lidt sammen. Hæld herefter madlavningsfløde på og tilsæt salt, muskatnød og peber. Lad det simre ved middelvarme, så saucen tykner lidt. Vend tilsidst parmesan i.

Server cremet spidskål straks. Drys evt. med frisk oregano. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar