Grønkålssalat med edamamebønner – Opskrift på nem og lækker sprød grønkålssalat med spidskål, edamamebønner, appelsin og saltmandler. Denne salat består af grønkål og lilla spidskål som maseres med appelsinsaft, olivenolie og salt. Kålen kommes på et fad eller en stor tallerken og toppes med edamamebønner, appelsinfileter, smuldret feta og saltmandler. En skøn og mættende salat, som kan spises som den er eller som tilbehør til middagen. Salaten kan også bruges som en frisk og lækkert indslag til julemiddagen.
Prøv min opskrift på hjemmelavede saltmandler her.
Prøv også at tilsættes tørrede tranebær, figner eller abrikoser til salaten. Rigtig god fornøjelse!
Grønkålssalat med edamamebønner
Ingredienser
Fremgangsmåde
Vend grønkål og spidskål sammen. Fileter appelsinerne. Kom saften ned til kålen sammen med olivenolie og salt og maser det ind i kålen med hænderne.
Hæld kålblandingen i et fad eller stor tallerken. Pynt med edamamebønner, appelsinfileter, feta og saltmandler. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar