Denne brownie er vild! Mega chewy og lækker. Jeg havde lidt problemer med at tage billeder af kagen- den er ikke så fotogen, men smagen er helt i top! Lav den idag og så er den helt perfekt i morgen.
Chewy brownie med dulce de leche og Daim
Ingredienser
Brownie:Fremgangsmåde
Brownie:
Tænd ovnen på 160 C. Beklæd en bageform (21×21) med bagepapir. Smelt smørret og lad det køle lidt af. Bland sukker, kakaopulver, vaniljesukker, salt og mel sammen i en skål. Slå æggene ud i skålen og rør dem rundt i dejen. Tilsæt den smeltede smør og rør en ensartet dej sammen. Fordel halvdelen af dejen i bageformen. Rør dulce de leche godt sammen i en skål, så der ikke er klumper i. Fordel dulce de leche på dejen i formen og hæld resten af dejen ovenpå. Bag kagen i ca. 25-30 minutter. Den skal være lidt blød. Hak Daimen og kom det ovenpå den varme kage, så chokoladen kan smelte. Lad herefter kagen køle helt af. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Skal den kondenseret mælk koges ? ?
Ja, medmindre du bruger dulce de leche, som allerede er kogt kondenseret mælk 🙂
Hvor mange personer er opskriften beregnet til?
Der bliver ca. til 16 stykker kage 🙂
Den smagte godt:) jeg kunne kun spise et stykke men spiste 16:)
Skal den bages ved alm. ovn eller varmluft? ?
Varmluft 🙂