Mælkesnitte roulade - Opskrift på mælkesnitte forklædt som roulade

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Mælkesnitte roulade

Mælkesnitte roulade – Opskrift på mælkesnitte forklædt som roulade med kakaobund og en lækker flødecreme med honning, citron og sirup. Den populære mælkesnitte er super nem at lave selv, se opskrift her. Her har jeg lavet en mælkesnitte roulade med en luftig kakaobund fyldt med en lækker flødecreme, som består af flødeost, flødeskum, citronskal, flormelis, vanilje, sirup og honning.

Rouladen kan med fordel laves og rulles sammen dagen inden servering. Den er nemlig meget nemmere at skære ud i skiver, når den har stået på køl. Rigtig god fornøjelse!

Mælkesnitte roulade

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 1 t.
I alt 1 t. 30 min.

Ingredienser

Rouladebund
Flødecreme

Fremgangsmåde

Rouladebund

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland kakaopulver, hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt i en skål, og vend det forsigtigt i dejen.

Hæld dejen i en bradepande (ca.35×40 cm), beklædt med bagepapir. Bag bunden i ovnen i 8-10 minutter. Lad bunden afkøle.

Tag bunden ud og lad den køle af et øjeblik (den falder lidt sammen her). Placer et stykke bagepapir på bordet og drys papiret med sukker.

Vend bunden på hovedet over på papiret og gør et viskestykke vådt og læg henover bunden, hvor bagepapiret sidder fast. Lad viskestykket ligge der til bunden er kølet helt af.

Fjern forsigtigt bagepapiret og drys med lidt sukker på bunden. Rul nu bunden ind i det våde viskestykke og lad den ligge der, imens du laver fyldet

Flødecreme

Pisk flødeost, flormelis, vaniljesukker, citronskal, honning og sirup sammen, til der ikke er klumper i. Pisk fløden til blødt skum i en anden skål, og vend det i forsigtigt i flødeostblandingen. Sæt på køl i 30 min.

Smør flødecremen ud på bunden og rul den forsigtigt sammen til en roulade. Sæt kagen på køl i 30 minutter. Skær herefter rouladen i skiver og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Hej Frederikke
    I opskriften til flødecremen står der “200” uden beskrivelse af, hvad der skal være 200 af eller om der er tale om 200 gram? 🙂

Skriv en kommentar