Rabarbersirup - Hjemmelavet sirup til drinks eller desserter

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Rabarbersirup

Rabarbersirup – Opskrift på nem hjemmelavet sirup af rabarber. Det er så nemt at lave sirup selv og til denne rabarbersirup, skal der kun bruges 4 ingredienser: Rabarber, vand, sukker og vanilje. Rabarberne skal først koges i vandet, hvorefter saften siges fra og koges ind med sukker og vanilje til en tyk sirup. Farven på siruppen afhænger af, hvor røde rabarberne er. Hvis rabarberne er meget grønne bliver det en mere brun sirup.

Rabarbersiruppen kan bruges til desserter, f.eks. ovenpå en kugle god vaniljeis. Siruppen er også perfekt til drinks og cocktails.

De kogte rabarber kan blandes med 3 spsk. sukker og kommes i en lufttæt beholder og opbevares på køl. Brug kompotten til pandekager, morgenmad med skyr eller yoghurt, på en friskbagt bolle eller vend det i letpisket flødeskum. Rigtig god fornøjelse!

Rabarbersirup

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 40 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Rabarbersirup

Kog rabarberne i vandet i en lille gryde. Kog i 20 min. under låg.

Si saften fra rabarberne (gem de kogte rabarber, se teksten ovenover) og kom saften tilbage i gryden sammen med sukker og vanilje. Kog saften i 20 min, til den er kogt ind til en tyk sirup.

Hæld siruppen på en skoldet flaske eller glas med låg.

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar