Jeg er ikke banan-fan. Faktisk kan jeg slet ikke lide bananer, men der sker et eller andet når bananer går hånd i hånd med kage, så kan jeg godt spise det! Underligt, ikk? Denne banankage er så svampet og lækker med den blødeste mælkechokoladecreme på. Prøv lige opskriften lige her:
Svampet banankage med lækker mælkechokoladecreme
Ingredienser
Banankage (til ca. 10 personer):Fremgangsmåde
Banankage:
Pisk sukker og smør lyst og luftigt. Tilsæt et æg adgangen imens der piskes. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og si det i dejen. Tilsæt kernemælk. Mos bananerne med en gaffel og vend dem i dejen sammen med den mørke chokolade. Smør en rugbrødsform (min er 25 cm og kan rumme 1,3 L) med smør og hæld dejen i formen. Bag kagen i ovnen ved 180 C i ca. 1 time. Lad kagen køle af.
Mælkechokoladecreme:
Varm fløden op til kogepunktet og fjern gryden fra varmen. Hak chokoladen og hæld den op i fløden og lad den smelte, imens der røres forsigtigt rundt. Hæld massen i en frysepose og kom den i køleskabet i ca. 4 timer eller indtil det er helt afkølet. Du kan også komme den i fryseren, hvis det skal gå lidt hurtigere. Når chokolade-flødeblandningen er helt kold og har samlet sig lidt, piskes den luftig med en håndmixer. Smør chokoladecremen ud på kagen og server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar