Luksus tærte med karamel, fudge og Center - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Luksus tærte med karamel, fudge og Center

Denne tærte er vild! Jeg har set den flere gange hos sejeste Frida og mine tænder løber totalt i vand, hver gang. Så nu var det på tide at jeg selv prøvede at lave den og jeg siger jer den er så god! Man kan nok kun spise et stykke, da det er en sød og vild sag! Prøv selv opskriften her:

Luksus tærte med karamel, fudge og Center

Ingredienser

Kiksebund:
Karamellag:
Fudge:
Topping:

Fremgangsmåde

Kiksebund:

Hak kiksene i en foodprocessor, så de er helt fint malede. Tilsæt cornflakes og kakaopulver og hak igen. Smelt smørret og bland det godt sammen med kiksemassen til det bliver ensartet. Hæld kiksemassen op i en aflang tærteform med løs bund, min form er ca. 8×40 cm. Pres massen godt ned i bunden og op af kanterne, og sæt formen i køleskabet, imens du laver karamellen.

Karamellag:

Smelt karameller og fløde i en lille gryde, til alle karamellerne er smeltet. Hæld karamellen over tærten og stil den på køl igen.

Fudge:

Smelt chokoladen og vend den ned i den kondenseret mælk. Det skal blive til en tyk og blank masse. Smør det ud over tærten med karamel. Pynt tærten med Center chokolader. Stil tærten på køl indtil den skal spises. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar