Opskrift på fudgy brownie med cookie dough og ganache

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fudgy brownie med cookie dough og ganache

Fudgy brownie med cookie dough og ganache. Det lyder rimelig lækkert, ikk? Det kan jeg lige love dig for, at det også er. Kombinationen af en fudgy brownie bund, cookie dough med chokolade og peanuts og så lige et lag chokolade ganache, det er altså en sikker vinder! Selve cookie dough skal ikke bages, så derfor er der hverken æg eller bagepulver i. Opskriften er inspireret af seje Mykitchenstories!

 

Det har været en ret så vild weekend og jeg er en anelse træt denne mandag, så derfor er det meget rart med et stykke kage og en god kop kaffe ved hånden, når der skal arbejdes. Min far og søster var nemlig til deres 1.dan graduering (altså det sorte bælte) i Jujutsu i lørdags, så vi har festet og drukket champagne hele weekenden. Det er første gang, at far og datter går op til 1.dan sammen, så det var kæmpe stort og de var SÅ mega seje! Jeg håber, at I har haft en dejlig efterårsferie-uge og weekend og at I får en skøn uge!

Fudgy brownie med cookie dough og ganache

Ingredienser

Brownie:
Cookie dough:
Ganache:

Fremgangsmåde

Brownie:

Tænd ovnen på 160 C. Smelt smør og hæld det i en røreskål. Tilsæt sukker, kakaopulver og vanilje og rør det sammen med en dejskraber. Tilsæt et æg ad gangen og rør dem ud i dejen. Tilsæt til sidst mel og rør det godt sammen med dejskraberen. beklæd en form på 21×21 cm med bagepapir og fordel dejen i formen. Bag brownien i ca. 20-25 minutter. Lad den køle af og stil den i køleskabet.

Cookie dough:

Pisk smør, sukker, brunfarin og vaniljesukker sammen. Tilsæt hvedemel, peanuts og chokolade og rør det godt sammen. Fordel cookie dough på den kolde brownie bund. Stil på køl imens du laver ganache.

Ganache:

Smelt chokoladen langsomt i mikroovnen eller i en lille gryde. Det må endelig ikke koge. Pisk fløden i den smeltede chokolade lidt ad gangen indtil ganachen samler sig til en tyk masse. Fordel ganachen på cookie dough og stil kagen på køl igen.

Skær den kolde kage i små firkanter og server. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar