Bagt spidskål med parmaskinke - Bagt spidskål

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL SOMMERENS FESTER HER

Dansk English
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt spidskål med parmaskinke

Bagt spidskål med parmaskinke – Opskrift på bagt spidskål med flødeost, parmaskinke og purløg. Bagt spidskål er så lækkert og virkelig nemt tilbehør. Her har jeg skåret et helt spidskål ud i fire stykker, smurt dem med hvidløgsflødeost og viklet parmaskinke rundt om. Herefter bliver de bagt i ovnen, hvor parmaskinken bliver sprød og kålen bliver dejligt tilberedt. Når spidskålen er færdigbagt, så pyntes den med hakket purløg. Det er sådan en dejlig kombination og det er perfekt at servere som tilbehør til middagen.

Jeg har også andre opskrifter på forskellige versioner af bagt spidskål. Prøv f.eks. min opskrift på bagt spidskål med brunet smør, burrata og pistacienødder. Jeg bruger hvidløgsflødeost, men du kan bruge lige den flødeost eller pesto, som du bedst kan lide. Rigtig god fornøjelse!

Bagt spidskål med parmaskinke

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær spidskål i 4 dele på langs. Placer spidskål på en bageplade eller i et ildfast fad. Smør flødeost på og vikl 2 skiver parmaskinke rundt om hvert stykke spidskål. Dryp med lidt olivenolie og bag spidskål i ca. 20-25 min.

Drys med purløg og kværn peber udover. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar