frederikke wærens

Kære læser
Velkommen indenfor i mit søde og lyserøde univers! Hvor er det skønt, at du kigger forbi. Jeg håber, at du vil finde masser af inspiration herinde. Her er i hvert fald fyldt op med opskrifter på lækkerier og mad, rejsebeskrivelser, guides, hygge og glade dage. Hvis du har spørgsmål eller bare vil sende en sød hilsen, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg bliver så glad for at høre fra jer! Vi skrives ved.

Kram fra Frederikke

 

Om Frederikke Wærens
Frederikke Wærens har de sociale medier som sin arbejdsplads og arbejder fuld tid på at kreere og skabe smukt indhold og lækre opskrifter til sine egne og andres medier. Frederikke har været med fra starten – Frederikkes berømte Instagram profil blev oprettet for mere end 6 år siden, og hun har i dag +200.000 følgere fra hele verden, og blev ”Årets Instagrammer” i kategorien Mad i 2016. Så hvad der dengang begyndte som en hobby, har igennem årene udviklet sig til et professionelt niveau på Instagram og Youtube og med egen selvstændige blog, samt den nye sjove elev i klassen: Musical.ly, med massere af trofaste følgere, seere og læsere!

Frederikke samarbejder med en bred vifte af de store brands inden for mad, bolig, livsstil og mode. Eksempler på samarbejde er foto- og stylingsopgaver, udvikling af opskrifter, konkurrencer og ambassadørskaber. Frederikke tilbyder også sin viden om brugen af de sociale medier i form af konsulentarbejde eller som Social Media Manager.

 

Kontakt for professionelt samarbejde – Er du et firma eller en kommende samarbejdspartner?
Du kan kontakte Frederikke på mail: frederikke@waerens.dk