Ugens madseddel #1. Selvom min blog primært byder på opskrifter i det søde univers, så har jeg altså også en del madopskrifter efterhånden. Og nu kan jeg faktisk så småt begynde at lave madplaner eller madseddel, som jeg har valgt at kalde det. Jeg håber meget, at det kan være med til at inspirere jer til at få lidt mere variation og nye indslag på middagsbordet. Denne madseddel er til ca. 4 personer, og det er fuldstændig frit i hvilken rækkefølge, man vælger at placere retterne, men her er et bud på den kommende uges madseddel:
Mandag: Lækker indisk Dhal, med rajta og naan brød.
Tirsdag: Rester af Dhal. Varmes enten i gryden eller i mikroovnen.
Onsdag: Ovnstegt kylling med baby kartofler og urter. Server kyllingen med f.eks. en frisk salat eller tzatziki til.
Torsdag: One pot pasta med kylling og squash. Brug evt. resten af kyllingen fra onsdag.
Fredag: Nachos med lækre toppings. Suppler evt. op med nogle grøntsagsstave eller noget kød.
Lørdag: Vegetariske tacos med krydret blomkål, halloumi og spicy avocado.
Søndag: Porretærte med bacon og tærte med figner og parmaskinke. Spis rester om mandagen sammen med nogle stegte grøntsager eller salat.
De søde sager:
Bananvafler: Disse bananvafler med havregryn kan serveres en weekendmorgen eller som en eftermiddagssnack.
Brownie med Twix: En lækker brownie-sag med Twix, som er et perfekt søndags-bageprojekt.
Varm chokolade: Denne opskrift var godt nok en del af min julekalender, men varm chokolade kan altså drikkes året rundt, hvis du spørger mig.
Bounty barer: Nemme og virkelig lækre Bounty barer.