Opskrift på lækre trøfler med mørk chokolade og appelsin
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Trøfler med mørk chokolade og appelsin

Trøfler med mørk chokolade og appelsin er et must her i den søde juletid. De smelter på tungen og  den mørke chokolade og appelsinskal er det perfekte match. Jeg har trillet trøflerne i usødet kakaopulver, men jeg kan også klart anbefale at dyppe dem i smeltet mørk chokolade på 70 % (reklamelink) – det giver lige et ekstra touch af lækkerhed. Disse trøfler skal helt sikkert serveres på julebordet sammen med en masse andre julegodter som f.eks. fudge med smag af havregrynskugler, flødekarameller med pistacie eller hjemmelavede guldkarameller. Der er også Toblerone trøflerne, som er min helt store favorit og rimelig lækre med knas. God fornøjelse!

Trøfler med mørk chokolade og appelsin

Ingredienser

Trøfler med mørk chokolade og appelsin (ca.25-30 stk.):

Fremgangsmåde

Trøfler med mørk chokolade og appelsin:

Kog fløde og appelsinskal  op i en  gryde til lige under kogepunktet. Hæld fløden langsomt over chokoladen. Lad det stå i 5 minutter og rør herefter i midten til chokoladen samler sig og bliver blank. Tilsæt salt. Sæt skålen med chokoladen i køleskabet natten over. Tril små kugler og rul dem derefter i kakaopulver. Sæt trøflerne på køl indtil de skal spises. Velbekomme!

Tip: Du kan tilsætte andre smagsgivere til dine trøfler f.eks. kaffe, lakrids eller måske Baileys.

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
    1. Jeg har ikke prøvet at fryse dem, tænker ikke de er fryseegnede, men det er da helt klart forsøget værd 🙂

Skriv en kommentar