Tortilla pizzaer med kartoffel - Opskrift på nemme og lækre tortilla pizzaer
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tortilla pizzaer med kartoffel

Tortilla pizzaer med kartoffel – opskrift på de lækreste tortilla pizzaer med flødeost, kartofler, æbler, revet ost og bacon. Det er så nemt at lave pizzaer ud af tortilla pandekager og det er en meget hurtig hverdagsret. Tortilla pandekagerne kan toppes med alverdens fyld, men her har jeg lavet dem til hvide kartoffelpizzaer med et touch af efterår i form af søde madæbler. Jeg har toppet hver pizza med et stykke bacon, men hvis du vil lave pizzaerene i en vegetarisk udgave, så kan du blot undlade bacon. Det er vigtigt at kartoflerne bliver skåret ud i meget tynde skiver, ellers når de ikke at blive møre, når de bliver bagt i ovnen. Jeg bruger et mandolinjern (f.eks. dette *reklamelink), men en skarp kniv kan også sagtens bruges. Pizzaerne skal helst serveres lige, når de kommer ud af ovnen, da de hurtigt bliver “bløde”. Server gerne pizzaerne med frisk salat til. Rigtig god fornøjelse!

Tortilla pizzaer med kartoffel

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Tortilla pizzaer med kartoffel (6 stk.)

Fremgangsmåde

Tortilla pizzaer med kartoffel

Skyld og rens kartoflerne grundigt, så skralden kan beholdes på.  Skær kartoflerne ud i meget tynde skiver og læg dem i koldt vand. Gør det samme med æblet og skær det i tynde både. Kom æblebådene ned i vandet til kartoffelskiverne. Lad det stå i vandet imens du forbereder det andet fyld.

Bland flødeost med hvidløg, salt og peber.

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Fordel flødeosten på tortilla pandekagerne. Dryp kartoffelskiver og æblebåde godt af og placer dem på pizzaerne. Drys med revet ost og læg et stykke bacon på hver pizza. Drys med tørret oregano. Bag pizzaerne i ca. 15 minutter indtil osten er gylden og tortilla pandekagerne er sprøde og gyldne. Nyd med det samme. Velbekomme!

 

 

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar