Sprøde bagte kartofler med fyld - Sprøde udhulede bagte kartofler med fyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Sprøde bagte kartofler med fyld

Sprøde bagte kartofler med fyld – Opskrift på sprøde udhulede bagte kartofler med kartoffelfyld, flødeost og bacon. Disse lækre kartofler laves ved at bage bagekartofler i ovnen, hvorefter de skæres over og udhules. Skrællen bages igen, imens kartoffelfyldet blandes med hvidløgsflødeost, persille, salt og peber. De sprøde kartoffel-skræller fyldes med kartoffelfyldet og pyntes med bacon og persille. Det er en super lækker side dish til kød, kylling og friske sprøde salater. Disse kartofler minder lidt om tryllekartofler, det er bare en lidt anderledes fremgangsmåde.

Fyldet kan varieres på mange forskellige måder. Tilsæt f.eks. finthakkede soltørrede tomater eller oliven eller revet ost. Rigtig god fornøjelse!

Sprøde bagte kartofler med fyld

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 1 t. 30 min.
I alt 1 t. 40 min.

Ingredienser

Sprøde bagte kartofler med fyld (16 stk.)
Kartoffelfyld

Fremgangsmåde

Sprøde bagte kartofler med fyld

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skyl bagekartoflerne godt. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem 1 time.

Lad dem afkøle lidt og skær dem over. Skrab fyldet ud og kom fyldet i en skål.

Skru ovnen op på 225 C varmluft.

Pensl de tomme kartoffelskræller med olivenolie og drys med salt. Bag dem i 20 min. eller indtil de er gyldne og sprøde. Lad dem afkøle.

Kartoffelfyld

Bland kartoffel-indmaden med flødeost, salt, peber og persille. Pisk det evt. med en elpisker, hvis du ønsker en helt fin kartoffelmos. Kom fyldet i en sprøjtepose og fyld kartoflerne med fyldet. Pynt med bacon og persille. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer

Skriv en kommentar