Spinatpandekager med fyld af kylling og peberfrugt
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Spinatpandekager med fyld af kylling og peberfrugt

Spinatpandekager med fyld af kylling og peberfrugt, som en slags faijats. Fajitas er nemlig tortillas med peberfrugt, løg og kylling og det smager så lækkert. Jeg har lavet det med spinatpandekager, for lige at tilføje lidt ekstra grøntsager. Server pandekagerne med grøntsagsstave, creme fraiche eller guacamole. Fyldet kan også være hakket oksekød, oksekødsstrimler eller svinekød. Lav gerne spinatpandekagerne en dag i forvejen, så er det en meget nem og hurtig ret at lave til aftensmad i hverdagene. Rigtig god fornøjelse!

Spinatpandekager med fyld af kylling og peberfrugt

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 50 min.

Ingredienser

Spinatpandekager:
Fyld:

Fremgangsmåde

Spinatpandekager:

Lav spinatpandekagerne evt. en dag i forvejen.

Fyld:

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Svits løg, hvidløg og peberfrugt på en pande i olivenolie. Hæld det herefter over på en tallerken og steg kylling og krydderi på panden til kyllingen er næsten gennemstegt. Tilsæt peberfrugt-blandingen til kyllingen og lad det stå på panden ved middelhøj varme i et par minutter.

Smør flødeost på midten af hver pandekage og kom fyldet i. Fold og rul pandekagerne om fyldet og placer pandekagerne i et ovnfast fad. Drys revet ost udover og bag pandekagerne i ovnen i ca. 15 minutter til osten er gylden og sprød. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar