S'mores iskaffe - opskrift på skøn cremet og sød iskaffe
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

S’mores iskaffe

Annonce for Nespresso

S’mores iskaffe – en sød og cremet iskaffe! Denne iskaffe er nok sommerens bedste snack at køle sig ned på, på en dejlig varm sommerdag. Iskaffen er lavet med Nespresso iskaffe kapsler. Nespresso  har nemlig igen i år lavet Limited Edition iskaffe kapsler. Kapslerne er inspireret af den australske sommer og der er to forskellige slags kaffer: Long Black Over Ice og Flat White Over Ice. Iskafferne er lavet til at de sagtens kan tåle at blive blandet op med mælk og isterninger, de mister nemlig ikke deres kraftige kaffesmag. De kan selvfølgelig også drikkes varme!

 

Jeg har brugt Flat White Over Ice til at lave den lækreste S’mores inspireret iskaffe. Espresso shots blendet med vaniljeis og mælk, som derefter er hældt op i et glas dyppet i mørk chokolade og pyntet med flødeskum, smeltet mørk chokolade og knuste Digestive kiks. En vaskeægte syndig og cremet iskaffe!

Som I nok ved er jeg kæmpe fan af iskaffe! Jeg er faktisk så stor fan af iskaffe, så der er en hel kategori med iskaffe her på bloggen. Lige fra de helt enkle, med kaffe, mælk og isterninger til de mere avancerede iskaffe shakes. Hvad er din favorit iskaffe?

 

Tjek lige denne cool isterningebakke! Når man køber Nespresso Limited Edition iskaffe kapsler, så får man sådan et iskaffesæt med, der består af isterningebakke og 3 slags sirupper. Det er da ret lækkert! Du kan læse meget mere om iskafferne lige her. Rigtig god fornøjelse!

S’mores iskaffe

Ingredienser

S'mores iskaffe (til 2 glas):

Fremgangsmåde

S’mores iskaffe:

Smelt chokoladen og dekorer to glas med chokoladen, både udenpå og indeni. Stil glassene på køl. Blend espresso shots, vaniljeis og mælk sammen til det er cremet og skummende. Pisk fløden til skum.

Kom isterninger i to glas og fordel iskaffen i glassene. Dekorer med flødeskum, smeltet chokolade og knuste Digestive kiks. Nyd dem med det samme. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar