Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum) - Protein-fluff
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum)

Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum) – Opskrift på protein-fluff med hindbær lavet på kun 3 ingredienser. Denne proteinrige bærskum er så lækker og virkelig nem at lave, da ingredienser blot blendes sammen til en lys og luftig masse. Protein-fluff består af bær, her har jeg brugt hindbær, men alle andre bær kan også sagtens bruges, æggehvider og sukker. Jeg har bare brugt alm. hvidt sukker, men rørsukker, flormelis eller sukrin. Man kan også tilsætte proteinpulver i stedet for æggehviderne eller erstatte lidt af æggehviderne med proteinpulver.

Brug protein-fluff på tykke amerikanske pandekager eller smør det på tynde pandekager, sammen med skyr eller yoghurt eller spis det blot som det er. Jeg kan godt lide at bruge frosne bær, så bliver det lidt som en is, men almindelige bær kan også godt bruges. Rigtig god fornøjelse!

Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum)

Dessert, Tilbehør til 3-4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum)

Fremgangsmåde

Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum)

Kom alle ingredienserne i en blender, foodprocessor eller minihakker og blend i ca. 2-3 minutter indtil massen er lys og luftig. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar