Poké Bowl med teriyaki laks - Opskrift på lækre salat bowls med laks
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Poké Bowl med teriyaki laks

Poké Bowl med teriyaki laks – Opskrift på lækre salat bowls med laks, mango, avocado og ris. Poké Bowl er en skøn hawaiiansk ret, som er en skål, der består af ris med rå marineret fisk og friske grøntsager. Jeg har dog ikke lavet den med rå laks, men med stegt laks med teriyaki sauce. Derudover består disse Poké Bowls af alm. kogte ris, avocado, mango, agurk, syltede rødløg, forårsløg, lilla spidskål og sesamfrø. Jeg har serveret med chilimayo og soya ved siden af.

Poké Bowls kan varieres til det uendelige med forskellige grøntsager, kød og fisk. Prøv f.eks. med syltet ingefær og edamame bønner. Risene kan også varieres med f.eks. blomkålsris, sushiris, brune ris, vilde ris, quinoa eller andre kerner. Prøv også min opskrift på salatbowls med havreris og gomadressing. Rigtig god fornøjelse!

Valg af laks

Normalt laves Poké Bowl af rå fisk, som marineres, men jeg har her brugt laksestykker, som steges på panden med teriyaki sauce. Du kan dog sagtens bruge rå laks (uden at stege det), det skal bare have været frosset ned i min. 24 timer. Spørg gerne din fiskehandler. Du kan også bruge rå tun, det behøver ikke at være laks.

Poké Bowl med teriyaki laks

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Poké Bowl med teriyaki laks
Derudover

Fremgangsmåde

Poké Bowl med teriyaki laks

Skær laksen i tern og bland dem med teriyaki sauce. Lad det stå i 15 min.

Steg laksen med teriyaki i et par minutter på en pande med en smule olivenolie.

Fordel ris i 2 skåle. Top med avocado, mango, agurk, spidskål, syltede rødløg og laksen. Drys med forårsløg og sesamfrø og server med chilimayo, soya og lime i både. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar