Ostetacos med rejer - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ostetacos med rejer

Ostetacos med rejer – Opskrift på lækre sprøde ostetaco-skaller med fyld af rejer. Disse tacoskaller er så nemme at lave og virkelig lækre. Jeg har fyldt tacoskallerne med marinerede tigerrejer, spidskål, avocado, mango, forårsløg, persille og chilimayo. Tacoskallerne kan fyldes med lige det, som du allerbedst kan lide.

Sådan laves ostetacos

Beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel den revede ost i 6 bunker på bagepapiret. Bag osten i ca. 7-8 min. til den er smeltet. Læg en grydeske imellem to glas. Lad den bagte ost afkøle en smule på bagepladen, bare indtil du kan flytte dem med en spatel, uden at de går i stykker. Tag en varm ostetaco af pladen og læg den forsigtig over grydeskeens skaft og buk den forsigtig, sådan at den bukker ned på begge sider, imens den afkøler. Fortsæt med de næste tacos. Når tacos er kolde tages de forsigtigt af grydeskeen. På den måde formes tacos, sådan så de holder den klassiske taco-skal form.

Rigtig god fornøjelse!

Ostetacos med rejer

Opskrift til 3-4 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Ostetacos
Rejer
Tilbehør

Fremgangsmåde

Ostetacos med rejer

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel den revede ost i 6 bunker på bagepapiret. Bag osten i ca. 7-8 min. til den er smeltet.

Læg en grydeske imellem to glas. Lad den bagte ost afkøle en smule på bagepladen, bare indtil du kan flytte dem med en spatel, uden at de går i stykker. Tag en varm ostetaco af pladen og læg den forsigtig over grydeskeens skaft og buk den forsigtig, sådan at den bukker ned på begge sider, imens den afkøler. Fortsæt med de næste tacos. Når tacos er kolde tages de forsigtigt af grydeskeen.

Rejer

Bland rejer med de øvrige ingredienser og lad det stå at trække i 15 min. på køl. Steg herefter rejerne ved høj varme på en pande.

Saml tacos med fyld og rejer. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar