Opskrifter Livsstil

Nutella stuffed cinnamon sugar donuts!

Nutella og donuts? Hvor vild en kombi er det ikke lige? Det smager så himmelsk med de sprøde donuts rullet i kanelsukker og herefter fyldt med nutella. Faktisk er det nærmere berlinere, så hvis du vil, kan du sagtens fylde dem med hindbærsyltetøj eller kagecreme (få min opskrift på kagecreme ​lige her) . Dejen kan også bruges til traditionelle donuts med hul i. Jeg håber, at du har lyst til at prøve opskriften. God fornøjelse!

Nutella stuffed cinnamon sugar donuts!

Ingredienser

Donuts (giver ca. 16-18 stk.):

250 ml mælk

200 g sukker

75 g smør

1 tsk. salt

25 g gær

1 tsk. vanilje

2 æg

ca. 600 g mel

Fyld og pynt:

Sukker

Kanel

Nutella

 

Fremgangsmåde

Dejen:

Varm mælken op i en gryde til det koger. Kom sukker, salt og smør i en skål. Tilsæt den varme mælk i skålen og rør rundt til smørret er smeltet og mælken er ca.37°C. Kom mel, gær og vanilje i en røreskål. Tilsæt mælken og æggene og ælt dejen til den er glat og smidig. Form dejen til en rund kugle og drys lidt mel henover. Lad dejen stå og hæve i skålen i 1 time under et viskestykke. Rul herefter dejen ud på et meldrysset bord (ca. 2 cm tyk) og udstik små cirkler med f.eks. et glas. Lad cirklerne hæve i 15 minutter tildækket på et bagepapir.

Kanelsukker:

Bland sukker og kanel i en skål.

Sådan gør du:

Varm olien op til 175°C og bag kagerne (2-3 adgangen i ca.1 minut på hver side) til de er gyldne. Lad dem dryppe af på noget køkkenrulle og vend dem herefter i kanelsukker. Hæld Nutella op i en sprøjtepose og fyld Nutella i kagerne. Server dem helst med det samme, så er de bedst. Velbekomme!

Bedøm denne ret

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.