Lækker cremet iskaffe shake - Opskrift på den bedste cremede iskaffe
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Lækker cremet iskaffe shake

 

Lækker cremet iskaffe shake – Opskrift på den lækreste cremede iskaffe shake med kaffe, mælk og brun farin. Jeg drikker iskaffe hele året rundt! Det er sådan en dejlig drik, som kan varieres på mange forskellige måder med smag og tekstur. Denne her cremede iskaffe shake er noget nær det nemmeste at lave. For at lave shaken kræver det blot 1 espresso shot, brun farin og mælk. Ingredienserne blendes sammen til en cremet og skummende masse og hældes op i glas med isterninger. Hvis man ønsker en sødere iskaffe, så kan man f.eks. tilsætte hjemmelavet vaniljesirup.

Jeg bruger blot alm. mælk, men alt slags mælk kan bruges. Prøv f.eks. med havremælk eller soyamælk. Brun farin kan også skiftes ud med en sukkerfri brun farin eller kokossukker.

Se mine andre iskaffe-opskrifter lige her. Rigtig god fornøjelse!

Lækker cremet iskaffe shake

Opskrift til 1-2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Opskrift (til 1 stort glas eller 2 små glas)

Fremgangsmåde

Sådan gør du

Lav espresso et shot og hæld det op i en blender sammen med brun farin og mælk. Blend til det skummer op og bliver lyst og cremet. Hæld iskaffe shaken over i et glas med isterninger. Serveres med det samme. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
  1. Lavede lige iskaffen her efter at have set den på din instagram, og den er bare så lækker, synes jeg – så cremet ?

Skriv en kommentar