Krydret gratineret kylling med sprøde tortilla chips - Opskrift på mexicansk ret
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Krydret gratineret kylling med sprøde tortilla chips

Krydret gratineret kylling med sprøde tortilla chips – den lækreste mexicansk inspireret ret med krydret kylling bagt i ovnen med cheddar ost og toppings og serveret med sprøde tortilla chips. Et dejligt festmåltid, som egner sig perfekt til weekenden eller til tømmermændene. Jeg elsker mexicansk mad med krydret kød, guacamole, salsa, tortilla chips og en masse andre lækkerier. Denne ret er nem at lave og smager virkelig godt. Tortilla chipsene består af tortilla pandekager, der er skåret i trekanter og efterfølgende stegt i olivenolie og drysset med salt. De smager så godt og kan drysses med forskellige krydderier. Prøv også disse nachos med lækre toppings eller hjemmelavede tacos med fyld. Rigtig god fornøjelse!

Krydret gratineret kylling med sprøde tortilla chips

Opskrift til 6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 45 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Krydret gratineret kylling
Sprøde tortilla chips
Derudover

Fremgangsmåde

Krydret gratineret kylling

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær kyllingebrysterne i tern og brun dem af på en pande med olivenolie sammen med Fajita krydderi. Kom kyllingen op i et ildfast fad, evt. beklædt med bagepapir. Steg løg, hvidløg og peberfrugt på panden til de er klare. Tilsæt majs og hæld det udover kyllingen. Bag kyllingen ovnen i 15 min. Drys herefter med cheddar ost og bag igen i yderligere 15 min.

Sprøde tortilla chips

Skær pandekagerne ud i små trekanter. Varm en pande op med olien og steg tortilla chips til de er sprøde og gyldne. Placer tortilla chips på køkkenrulle, så det kan suge olien, og drys med salt.

Top krydret gratineret kylling med jalapenos, salsa og creme fraiche. Server de sprøde tortilla chips med guacamole. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar