Opskrift på Kladdkaka med mælkechokolade og Center
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kladdkaka med mælkechokolade og Center

Denne kladdkaka  med Center og mælkechokolade er virkelig nem at lave og smager skønt! Kladdkaka er en svensk chokoladekage, som er blød og sej indeni. Jeg har lavet sådan en kladkaka før bare med nutella og nutellafrosting i stedet for.

Kladdkaka med mælkechokolade og Center

Ingredienser

Kladdkaka:
 4 æg
Derudover:

Fremgangsmåde

Kladdkaka:

Smelt smørret. Rør æg og sukker sammen med en dejskraber. Tilsæt vaniljesukker, mel og kakaopulver og rør det sammen. Tilsæt til sidst smørret. Du må endelig ikke piske dejen, da den så bliver tør. Den skal nemlig være blød og “blævrende” inden i. Hæld dejen op i en springform på 23 cm beklædt med bagepapir i bunden. Bag kagen ved 175 C i ca. 25 minutter. Hak Center og mælkechokolade groft og drys det på den varme kage, så chokoladen kan smelte. Stil kagen på køl i ca. 6 timer eller natten over. Server kagen med f.eks. en kugle vaniljeis eller friske bær. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Hej hej
    Hvis man nu vil bage den her kage i en større portion i en bradepande, tror du så bagetiden skal øges?
    På forhånd mange tak:-)

Skriv en kommentar