Kinder Bueno cheesecake - Opskrift på cheesecake med Kinder Bueno
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kinder Bueno cheesecake

Kinder Bueno cheesecake – Opskrift på lækker cheesecake med Kinder Bueno. En sprød kiksebund med mælkechokolade, en skøn og cremet chokolade-ostecreme med nutella og hakket Kinder Bueno og en lækker og knasende ganache med hasselnødder. Jeg elsker Kinder Bueno og denne kage er altså virkelig en god kage at servere, hvis du skal imponere dine gæster. Cheesecaken kan med fordel laves en dag i forvejen, så den er helt kold, når den skal serveres.

Jeg har ret mange opskrifter på forskellige cheesecakes på bloggen, både de friske og syrlige, men også de lidt mere fyldige og søde slags. Prøv f.eks. Ferrero Rocher cheesecake, Daim cheesecake eller jordbærcheesecake. Rigtig god fornøjelse!

Kinder Bueno cheesecake

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning + 6 t.
I alt + 6 t.

Ingredienser

Kiksebund
Flødeostecreme
Hasselnøddeganache
Derudover

Fremgangsmåde

Kiksebund

Hak kiksene i en foodprocessor, så de er helt fint malede. Smelt smørret og chokoladen og rør det godt sammen og bland det herefter sammen med kiksene til en ensartet masse. Hæld kiksemassen i en springform (uden bund og placeret på det fad kagen skal serveres på) beklædt med kageplast i kanten (min form er 23-24 cm i diameter). Pres massen godt ned i bunden og lidt opad siderne, og sæt formen i køleskabet, imens du laver ostecremen.

Flødeostecreme

Pisk flødeost, flormelis, vanilje og nutella i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskummet i ostecremen og rør de grofthakkede Kinder Bueno i. Beklæd indersiden af springformen med kageplast eller bagepapir og fordel flødeostecremen ud på kiksebunden. Stil kagen på køl i mindst 3 timer, men gerne natten over.

Hasselnøddeganache

Rist hasselnødder i ovnen ved 200 C i 10 minutter, eller indtil skallen slipper nødderne. Gnid skallen af i et viskestykke. Blend nødderne i en minihakker. Kom de hakkede hasselnødder en skål med chokoladen. Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld det i chokoladeblandingen og lad det stå lidt. Rør derefter rundt i midten med en dejskraber til massen samler sig og bliver blank. Hæld ganachen ud på den kolde kage og stil den tilbage på køl til ganachen har sat sig.

Pisk fløde til en fast skum. Kom skummen i en sprøjtepose med f.eks. denne 2D fra Wilton *reklamelink og sprøjt “dutter” på kagen. Kom et stykke Kinder Bueno på hver “dut”. Opbevar cheesecaken på køl indtil den skal spises. Velbekommen!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar