Kebabsalat - Opskrift på nem og lækker kebabsalat med dressing
Opskrifter Livsstil Shop

Kebabsalat

Kebabsalat – Opskrift på nem og lækker kebabsalat med kebab, grøntsager og creme fraiche dressing med hvidløg. Kebabsalat er en sprød og snasket lækker salat, som består af kebabkød, fintsnittet iceberg salat, tomater, agurk, rødløg, creme fraiche dressing med hvidløg og purløg og en chiliolie. Salaten minder lidt om en salatpizza dog uden en pizzabund.

Jeg har brugt kebab fra frost, som kan købes i de fleste supermarkeder både med alm. kebab og kyllingekebab. Man kan også sagtens lave kebab selv, men med købt kebab det en meget nem og hurtig hverdagsret. Salaten kan serveres sammen med pitabrød, hvis man ønsker eller den kan kommes i tortillapandekager eller fladbrød. Prøv at erstat iceberg salat med fintsnittet spidskål, det er også super lækkert. prøv også min opskrift på Big Mac salat. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Kebabsalat

Salat til 3-4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Kebabsalat

400 g kebab, fra frost

1 iceberg salathoved, fintsnittet

1/2 agurk, halve skiver

250 g cherrytomater, halve

1 rødløg, skåret i tynde skiver

Creme fraiche dressing

150 g creme fraiche

1 fed hvidløg, presset

1 tsk. salt

Peber

1 tsk. honning eller sukker

1 tsk. citronsaft

1 lille bundt purløg, finthakket

Derudover

Chiliolie

Fremgangsmåde

Kebabsalat

Steg kebabkødet i en smule olie på en stegepande. Steg til det er sprødt.

Creme fraiche dressing

Rør alle ingredienserne sammen til en dressing. Smag den til.

Ved servering

Kom salat på et stort fad og fordel agurk, tomater og løg udover. Kom kebab på og dryp med dressing og chiliolie. Server straks. Velbekomme!

 

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.