Kanelsnegle med remonce og kagecreme - de bedste kanelsnegle
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kanelsnegle med remonce og kagecreme

Kanelsnegle med remonce og kagecreme! En vidunderlig forening af snaskede og svampede kanelsnegle fyldt med vaniljeprikket kagecreme i midten. Min opskrift på kanelsnegle  er temmelig populær, så derfor tænkte jeg at videreudvikle den opskrift ved at give kanelsneglene selvskab af kagecreme. Skynd jer i køkkenet og bag disse snegle! De er så gode. Rigtig god fornøjelse!

Kanelsnegle med remonce og kagecreme

Ingredienser

Kanelsnegle (ca.15 stk.): Kagecreme:
Glasur:

Fremgangsmåde

Kagecreme:

Lav evt. kagecremen en dag i forvejen. Pisk æg og sukker helt gult og skummende. Tilsæt melet og pisk igen. Kog mælken op med vaniljestangen; rør i mælken hele tiden, så den ikke brænder på. Tilsæt mælken til æggeblandingen, imens du pisker, og hæld æggeblandingen tilbage i gryden. Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud og kom dem i cremen. Varm cremen op under piskning, til den netop koger. Hæld den op i en skål og lad den afkøle.

Dej:

Opløs gæren i halvdelen af den lunkne mælk i en røremaskine. Når det er opløst hældes resten af mælken i. Tilsæt salt, sukker, æg, smør og kardemomme og rør godt. Tilsæt nu ca. halvdelen af melet og ælt dejen på maskinen. Tilsæt derefter resten af melet indtil dejen ikke er klistret og slipper skålen, når den rører rundt. Lad dejen hæve i skålen i 1 time under et viskestykke.

Remonce:

Bland alle ingredienserne godt sammen med en gaffel og stil til side, til det skal bruges.

Sådan laver du kanelsneglene:

Rul dejen ud i en firkant på et bord drysset med en anelse mel. Fordel remoncen på hele dejen og helt ud til kanterne. Rul dejen til en lang pølse og skær nogle lige store kanelsnegle ud. Placer kanelsneglene på en bageplade beklædt med bagepapir med lidt mellemrum. Lad kanelsneglene hæve i 30 minutter, imens du tænder ovnen på 180 C. Pensl kanelsneglene med æg og lav en lille fordybning i hver snegl og kom en skefuld kagecreme i. Bag kanelsneglene i ca. 20-25 minutter.

Rør flormelis og kogende vand sammen til en glasur. Drys glasuren over de lune kanelsnegle og nyd dem med det sammen. Kanelsneglene kan fryses og blot varmes i ovnen eller på en brødrister inden servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

27 kommentarer
    1. De smager bedst lune, men de kan sagtens serveres kolde 🙂 Remoncen og kagecremen holder på fugtigheden, så jeg er sikker på, at de stadig er gode dagen efter 🙂

    1. Nå, for søren da! Jeg har ikke prøvet eller hørt om nogen, hvor det er gået galt 🙂 Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår din besked, da du skriver, at det er bedre at bruge kagecreme, men det er jo en også en opskrift på kagecreme… Jeg håber, at det lykkedes for dig næste gang 🙂 Rigtig god dag til dig! Kh Frederikke

  1. Kære Frederikke,
    Jeg er kæmpe fan af din side. Jeg tænkte på at sætte disse snegle i en springform og bage dem som en sneglekage. Tror du da, at der vil være plads til cremen, eller vil de hæve for meget og stå for tæt?

  2. Kære Frederikke

    Kan jeg på frysekanelsneglene inden de bliver bagt? Og i så fald, hvornår i processen skal jeg gøre det?

    Kh Matilde

    1. Ja, du kan rulle sneglene og skære dem ud, kom dem i en foliebakke med bagepapir og ind i en frysepose, lad sneglene tø op og bag dem som angivet i opskriften 🙂

      1. Smager rigtig godt. Men min kagecreme blev helt grå da jeg kom mælken i. Hvad har jeg mon gjort forkert? Jeg brugte sødmælk.

  3. Hej Frederikke
    Super dejlige lækre snegle de blir mine ynglinges
    Men glemt og hæve dejen men rullede den ud med det samme men de hævede da jeg lavede dem .. men de køler nu og tror ikke det gjorde nofet
    Må huske næst gang ;O)
    Elsker din side og opskrifter

Skriv en kommentar