Ispinde med pistacie is - hjemmelavede flødeispinde
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ispinde med pistacie is

Ispinde med pistacie is og hvid chokoladeovertræk med hakkede pistacienødder i. En dejlig cremet flødeispind med god smag af pistacie. Jeg foretrækker at bruge usaltede grønne pistacienødder, de smager nemlig af meget mere og giver en super smuk grøn farve. Det er den rene luksus at have hjemmelavede ispinde i fryseren. Jeg har i hvert fald lavet en del her på det seneste, f.eks. Snickers ispinde, Kæmpe Eskimo og passionsfrugtispinde. I er mange der spørger mig, hvordan jeg opbevarer de færdige ispinde i fryseren. Hvis du har en stor fryser, så kan isene ligge på et stykke bagepapir ellers kan de ligge i en lille bøtte. Når først isene er dyppet i chokoladen og har ligget i fryseren lidt, så kan de tåle det meste, så vær ikke bange for, at de ligger ovenpå hinanden. Rigtig god fornøjelse!

Isformene kan køber her (*reklamelink).

Ispinde med pistacie is

Ingredienser

Ispinde med pistacie is (giver 8 ispinde): Pistacie is:
Chokoladeovertræk:

Fremgangsmåde

Pistacie is:

Kør pistacienødderne i en blender eller minihakker, til det bliver til en flydende masse. Bland den kondenserede mælk sammen pistacie massen og vaniljekornene. Pisk fløden til let skum og vend sammen med pistacie blandingen. Placer dine isforme på et skærebræt og fordel isen i formene. Stil formene i fryseren, gerne natten over.

Chokoladeovertræk:

Smelt chokolade og kokosolie i en skål over vandbad. Vend de hakkede pistacie nødder i chokoladen. Hæld chokoladen op i et højt glas, hvor der er plads til at dyppe en ispind i.

Når du har chokoladen klar, så skal der arbejdes lidt hurtigt. Tag isene op af fryseren og placer et stykke bagepapir på det kolde skærebræt. Befri isene fra formene og dyp dem i chokoladen. Lad dem lige dryppe lidt af og læg dem på bagepapiret. Når du har dyppet alle isene sættes skærebrættet med isene tilbage i fryseren. Opbevar isene i fryseren indtil de skal serveres. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar