Det lækreste hvidløgsbrød med grovmel og kerner. Jeg har tryllet disse sprøde grovboller om til hvidløgsbrød, og det blev virkelig lækkert. Sprødt og luftigt og med en skøn smag af hvidløg. Brødet kan også drysses med krydderier, både de friske og de tørrede, f.eks. timian, persille, oregano eller rosmarin. Kernerne i selve brødet kan varieres, jeg kom solsikkekerner og hørfrø i dejen. Dette hvidløgsbrød eller madbrød kan bruges til diverse retter eller skæres ud til sandwichbrød. Prøv også mit æltefrie foccacia brød med feta og urter eller koldhævet foccacia brød med oliven og oregano. Rigtig god fornøjelse!
Hvidløgsbrød med grovmel og kerner
Ingredienser
Hvidløgsbrød med grovmel og kernerFremgangsmåde
Hvidløgsbrød med grovmel og kerner
Lav dejen og lad den hæve 1 time.
Imens blandes olie med presset hvidløg.
Tænd ovnen på 250 C varmluft.
Kom dejen i en bageform (min er 30 x 40 cm) beklædt med bagepapir. Hæld olien med hvidløg udover dejen og tryk den ned i dejen med fingrene. Drys med flagesalt. Bag brødet i ca. 20 minutter til det er sprødt, gylden og lyder hult når du banker på det. Lad brødet køle af og server det. Velbekomme!

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar