Hindbærfromage - Opskrift på den bedste hindbærfromage serveret i glas
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hindbærfromage

Hindbærfromage – Opskrift på den bedste og lækreste hindbærfromage serveret i glas pyntet med friske hindbær og flødeskum. Fromage med hindbær smager så dejligt og det er en virkelig nem dessert. Generelt er fromage bare virkelig nemt og lækkert. De fleste kender sikkert citronfromage og ymerfromage, som er nogle klassiske og velkendte desserter.

Fromage med hindbær

Fromage er en lækker, luftig og let dessert. Her har jeg lavet fromage med hindbær, men det kan være alle salgs bær eller en blanding af forskellige bær. Fromage er en dessert der nemt kan laves til mange mennesker. Det er bedst at lave fromage dagen inden, at den skal serveres, da den skal stå på køl og sætte sig. Rigtig god fornøjelse!

Hindbærfromage

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning + 4 t.
I alt + 4 t.

Ingredienser

Hindbærfromage
Derudover

Fremgangsmåde

Hindbærfromage

Læg husblas i blød i koldt vand.

Giv hindbær et hurtigt opkog og stavblend hindbærrene. Vrid husblassen for vand og smelt husblassen i den lune hindbærpure og lad det afkøle.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt – det tager ca. 5-10 minutter. Når hindbærpure er lillefinger varm røres der et par skefulde af æggemassen i, og derefter vendes det hele forsigtigt i den luftige æggemasse. Pisk herefter fløden til en let skum og vend den i æggemassen.

Fordel hindbærfromagen i portionsglas (eller i en skål) og stil på køl i mindst 4 timer, men gerne til dagen efter. Lige inden servering pyntes hindbærfromage med flødeskum, friske hindbær og revet chokolade. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar