Fyldt kyllingebryst med pesto, tomat og mozzarella - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fyldt kyllingebryst med pesto, tomat og mozzarella

Fyldt kyllingebryst med pesto, tomat og mozzarella – Opskrift på de lækreste saftige kyllingebryster med fyld af pesto, tomat og mozzarella. Den lækreste måde at lave kylling lækkert på, er ved at fylde kyllingebryster med forskelligt fyld. Her har jeg fyldt kyllingen med en form for tomatsalat tomatskiver og mozzarella skiver samt basilikumspesto. En hvilken som helst pesto kan bruges, f.eks. tomatpesto eller oliventapenade er også lækkert.

Kyllingen kan serveres sammen med risotto, pastaret eller sammen med en salat og disse lækre fritter med fyld. Når kyllingen skal ind i ovnen og bages, så samles der en masse lækkert saft i fadet, som kan bruges som en sauce og vendes med f.eks. frisk kogt pasta.

Prøv også at fylde kyllingebryster med flødeost og parmaskinke viklet rundt om. Jeg elsker kylling, og i min familie får vi det i hvert fald 1-2 gange om ugen. Der er også en del retter med kylling her på bloggen, prøv f.eks. crispy chicken burger, bagte søde kartofler med kyllingefyld, Cæsar salat, butter chicken eller spinatpandekager med fyld af kylling og peberfrugt. Rigtig god fornøjelse!

Fyldt kyllingebryst med pesto, tomat og mozzarella

Opskrift til 5 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 35 min.
I alt 50 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Fyldt kyllingebryst med pesto, tomat og mozzarella

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær en “lomme” i hvert kyllingebryst og fyld med pesto (denne opskrift), tomat og mozzarella. Luk lommen med tandstikker.

Steg kyllingebrysterne på en varm pande med godt med olivenolie et par minutter på hver side. Krydr godt med salt og peber. Pas på fyldet ikke ryger ud.

Kom kyllingebrysterne op i et fad og bag kyllingen i 20 minutter. Skru derefter ovnen op på grillfunktion og grill kyllingen i ca. 10-15 minutter til den er blevet gylden.

Server kyllingen straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar