Fredagshygge: Hjemmelavede Ferrero Rocher - Opskrift på hjemmelavede Ferrero Rocher chokolader
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Hjemmelavede Ferrero Rocher

Glædelig 13. december. Det er endnu engang tid til fredagshygge og kalenderlåge, som står på hjemmelavede Ferrero Rocher. Jeg elsker Ferrero Rocher chokolader og har faktisk lavet en hel kage dedikeret til de lækre chokolader, nemlig min Ferrero Rocher cheesecake. Det er ikke spor svært at lavve hjemmelade Ferrero Rocher chokolader, de består faktisk kun af ganske få ingredienser.  Jeg har brugt Rice Krispies for, at få den der sprøde kikse-agtige tekstur, men man kan også bruge isvafler. Chokoladerne kan serveres i små muffins-forme, ligesom de rigtige Ferrero Rocher. Rigtig god fornøjelse!

Fredagshygge: Hjemmelavede Ferrero Rocher

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 1 t.
I alt 1 t. 20 min.

Ingredienser

Hjemmelavede Ferrero Rocher

Fremgangsmåde

Hjemmelavede Ferrero Rocher

Rist hasselnødderne på en tør pande til skallerne begynder at slippe nødderne. Gnid skallerne af i et viskestykke. Tag ca. 16 hele nødder fra og hak resten af nødderne fint i en minihakker/foodprocessor.

Knus Rice Krispies til snulder og bland det sammen med nutella og salt til en ensartet masse. Stil massen på køl 1 time eller i fryseren.

Form herefter nutella-massen rundt om de hele nødder. Stil dem på køl imens du smelter chokoladen.

Smelt chokoladen over vandbad og bland de hakkede nødder i chokoladen. Dyp de kolde kugler i chokoladen. Stil dem på køl indtil chokoladen er størknet. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Hej Frederikke, hvad pakker du disse ind i for at de bedst kan holde sig? Og hvor længe kan de holde sig på køl? 🙂

Skriv en kommentar