Raspberry brownie with milk chocolate mousse! - Frederikke Wærens
Save for later
Foodplanner Pinboard

Raspberry brownie with milk chocolate mousse!

 

Raspberry brownie with milk chocolate mousse!

Ingredients

Hindbærbrownie
Mælkechokolademousse

Instructions

Hindbærbrownie

Smelt chokolade og smør i en gryde ved svag varme. Når det er smeltet piskes sukker i indtil det er opløst. Derefter piskes æggene i chokolademassen. Til sidst tilsættes melet og der piskes igen. Hæld dejen i en springform på 23 cm i diameter beklædt med bagepapir. Pres hindbærerene godt ned i dejen. Bag kagen i ca. 25 minutter ved 180°C. Kagen skal føles ubagt når den kommer ud af ovnen, derfor skal den stå på køl i mindst 6 timer (helst natten over).

 

Mælkechokolademousse

Smelt chokoladen og lad den køle lidt af. Pisk imens fløden til skum. Vend forsigtigt den smeltede chokolade i flødeskummet så det bliver en ensartet masse. Stil på køl i 1 time.

 

Pynt kagen

Befri brownien fra springformen og sæt den på et fint fad. Hæld chokolademoussen op i en sprøjtepose og sæt små dutter på brownien. Du kan også bare smøre moussen ud på kagen. Sæt kagen på køl igen, så moussen kan sætte sig rigtigt. Lige inden kagen serveres pyntes den med f.eks. friske hindbær og skovsyre. Velbekomme!

Rate

Please write a comment

4 Comments
  1. Hej Frederikke
    Må moussen være på køl mere end time?
    Altså kan man lave den om morgenen, og så pynte den om eftermiddagen? 🙂
    Og er dine hindbær på billede været i fryseren, de ser meget fine ud 🙂

Write a comment