Chocolate tart with caramel, fudge og Center chocolates - Frederikke Wærens
Save for later
Foodplanner Pinboard

Chocolate tart with caramel, fudge og Center chocolates

This tart with caramel and Center Chocolates is sooo good and it’s inspired by the coolest Frida .Try the recipe here:

Chocolate tart with caramel, fudge og Center chocolates

Ingredients

Biscuits bottom:
Caramel:
Fudge:
Topping:

Instructions

Biscuits bottom:

Chop the biscuits in a food processor, so they are perfectly painted. Add cornflakes and cocoa powder and chop again. Melt the butter and mix well with the biscuits until it becomes uniform. Pour the biscuits into an oblong tart with loose bottom, my shape is approx. 8 × 40 cm. Press the mass well into the bottom and top of the edges and put the mold in the fridge while you are making the caramel.

Caramel:

Melt the caramels and cream in a small pot until all the caramels are melted. Pour the caramel over the tart and put it back in the fridge.

Fudge:

Melt the chocolate and turn it into the condensed milk. It must be a thick and blank mass. Pour it over the cake with caramel. Decorate the tart with Center Chocolates. Put the tart in the fridge until it is eaten. Bon appetite

Rate

Please write a comment

35 Comments
  1. Jeg synes fusen meget hurtig blev stiv og svær at få over karamellen uden at rive op i karamellaget, ved du hvorfor det sker?

  2. Hello,
    Congratulations for the recipe it’s delicious! I would like to realize but could you tell me how much gram of caramel soft exactly?
    Thank you 🙂

  3. Ser så lækkert ud – skal helt klart prøves 🙂 Hvor har du fundet Werthers Soft Caramels? Har været i flere supermarkeder nu men uden held.

  4. Har du et ca bud på hvor meget der er i sådan nogle poser med karameller? Jeg har nemlig ikke kunne finde nogle, og må derfor i bland-selv slikafdelingen 🙂

  5. Hvilken størrelse tærtefad vil du anbefale, hvis man anvender et rundt i stedet for?
    Og har du et glutenfrit alternativ til digestive? 🙂

  6. Er spændt på kagen. Jeg har brugt Werthers Original, som anbefalet, men jeg synes godt nok de er hårde… ? Og det virker som om karamellaget er meget hårdt. Den er i køleskabet nu, så det bliver spændende om vi kan skære den.

  7. Hej Frederikke. Ved du hvilke andre flødekarameller der kan bruges? Sådan ved navn, eller skal de bare være bløde 😀

  8. Hej igen.
    Nu har jeg været på jagt efter en lang form, men blev nødsaget til at købe en rund. Kan den ikke laves i en rund hvor den er 24cm?

  9. I stedet for pose angivelser, kan du så ikke skrive gram på karamellerne? Og gøre noget ekstra ud af at fremhæve at der er tale om bløde. Har købt de hårde, da jeg først i kommentar sporet opdagede det. Havde blot læst Werters ☺️

Write a comment