Disse chokoladekagekugler med karamel, mælkechokolade og Daim må nok ligge i top 3 over de bedste ting, du finder her på bloggen! De er skide gode og jeg har fået ideen fra min aller yndlingsblogger, nemlig seje svenske Frida. Jeg har lavet nogle der ligner dem her ret meget, bare med cookie dough i stedet for karamel. Dem skulle du også tage at prøve!
Chokoladekagekugler med karamel, mælkechokolade og Daim
Ingredienser
Chokoladekagekugler (20 styks.):
Chokoladekage:
Desuden:
1 pose bløde flødekarameller f.eks. Werthers soft eller Dumle karameller
ca. 300 g mælkechokolade til overtræk
2 pakker Daim, hakket
Fremgangsmåde
Chokoladekage:
Lav kagen en dag i forvejen, så den er kølet af og har “sat” sig.
Smuldr chokoladekagebunden ud i nogle stykker. Form chokoladekagen rundt om hver karamel. Smelt chokoladen over vandbad og tril kuglerne i chokoladen. Drys med hakket Daim. Stil kuglerne på køl indtil de skal serveres. De kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet og egner sig også fint til at komme i fryseren.