Champignoner med flødeost og bacon - Opskrift på lækre fyldte champignoner
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Champignoner med flødeost og bacon

Champignoner med flødeost og bacon- de lækreste fyldte champignoner. Denne snack eller tilbehør får vi ret tit herhjemme. De kan både bruges som tilbehør til aftensmad, til tapas eller som en del af en forret. Fyldet i champignonerne består af flødeost rørt op med purløg, paprika og hvidløgspulver, og så bliver de bagt i ovnen med bacon ovenpå. Hvis de skal serveres til gæster, og der er brug for at forberede tingene i god tid, så kan champignonerne sagtens fyldes med flødeosten, og bacon og blot stå på køl indtil de skal bages i ovnen lige inden servering. Se flere ideer til lækkert tilbehør lige her. Rigtig god fornøjelse

Champignoner med flødeost og bacon

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Champignoner med flødeost og bacon

Fremgangsmåde

Champignoner med flødeost og bacon

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skyl og ordn champignonerne og fjern stokken.

Bland flødeost med hakket eller klippet purløg, hvidløgspulver, paprika, salt og peber. Fyld det i champignonerne. Skær hver baconskive i 4 dele, så du i alt har ca. 16 stykker bacon. Placer et stykke bacon på hver champignon og kom dem i et fad. Bag champignonerne i ca. 25-30 minutter indtil bacon er sprødt. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar