Balsamico glace - Opskrift på nem balsamico glace til salater
Opskrifter Livsstil Shop

Balsamico glace

Balsamico glace – Opskrift på nem balsamico glace med kun 1 ingrediens. Balsamico glace er en herlig syrlig og sødlig dressing, og den er så nem at lave selv, og det kræver kun 1 ingrediens nemlig balsamicoeddike. Balsamicoeddike koges ind til en tyk og karamelagtig masse, som efterfølgende kan dryppes på diverse friske lækkerier. Balsamico glace er ikke kun dekorativt at pynte med, det smager også så lækkert.

Hvad kan jeg bruge balsamico glace til?

Balsamico glace kan bruges til mange skønne ting. Jeg elsker at dryppe det udover en frisk grøn salat f.eks. rucola eller store stykker af hjertesalat. Det pifter selv den kedeligste salat op. Prøv også at dryppe det på en tomatsalat eller endnu bedre på mozzarella eller på burrata.

Opskrifter hvor der kan bruges balsamico glace

Tomatsalat med burrata

Vandmelonsalat med mozzarella

Salat med rucola, ferskner og parmaskinke

Tapas-spyd

Salat med mango og rucola

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Balsamico glace

Sauce, Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 25 min.
Ingredienser

Balsamico glace

2 dl balsamicoeddike

Fremgangsmåde

Balsamico glace

Kom eddiken i en lille gryde og lad det koge op under omrøring. Når eddiken bobler skal den ca. koge i 10 min. eller indtil den er reduceret, tyk og bliver karamelagtig. Der skal røres i gryden undervejs, så det ikke brænder på. Hæld glacen i en lille skål og lad den afkøle ved stuetemperatur. Glacen er klar til brug. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.