Asparges med bacon og butterdej - Asparges svøbt i butterdej med bacon
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Asparges med bacon og butterdej

Asparges med bacon og butterdej – Opskrift på asparges svøbt i butterdej med bacon og flødeost. Disse asparges-bacon-flødeost-butterdejstwisters er så lækre og nemme at lave. De består af friske grønne asparges som svøbes ind i butterdej smurt med flødeost og bacon. Det er en vidunderlig god kombination. Jeg bruger neutral flødeost men flødeost med smag kan også sagtens bruges f.eks. pikantost eller flødeost med urter.

Jeg bruger butterdejsplader fra frost, som lige skal tø op i ca. 15 minutter inden det bruges. Det passer med at opskriften giver 18 stk., hvis man bruger en pakke med 6 plader butterdej i. En frisk butterdejsrulle kan også sagtens bruges i stedet for.

Disse asparges-bacon-flødeost-butterdejstwisters er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgnen og så serveres om aftenen. Rigtig god fornøjelse!

Asparges med bacon og butterdej

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Asparges med bacon og butterdej

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Smør hver butterdejsplade med flødeost og del butterdejspladen i 3 dele på den aflange led. Placer et stykke bacon på hver del og sno rundt om en asparges.

Placer på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. Bag i ca. 30 minutter eller indtil de er sprøde og har fået farve. Lad dem afkøle på en rist og server dem. Velbekomme!

 

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Har lige selv bagt dem og de er over alt forventning!

    Dog vil jeg sige at jeg kunne med nød og næppe for til 12 styks ud af én butterdejsrulle, selvom der står til ca 18 i opskriften.
    Så hvis man vælger at bruge en butterdejsrulle skal man muligvis købe 2 stk ruller.
    Dertil var 20 minutter nok for mig i ovnen.

    Men super lækre og kan klart anbefales! Tak for opskriften.

Skriv en kommentar