Salt med citron, chili og hyldeblomst

Den skønneste hjemmelavede saltblanding med chili, citron og hyldeblomst. Perfekt til kød, fisk, dressinger og vigtigst af alt den perfekte salte topping til avocadomaden. Det er altid et stort hit herhjemme. Prøv den nemme opskrift lige her:

Ingredienser

Salt:

1 rød chili

Skal af 1 stor citron

3 skærme hyldeblomster

250 g Maldon salt

Fremgangsmåde

Salt:

Tænd ovnen på 50 C. Skær chilien ud i små stykker og bland det sammen med revet citron og hyldeblomster. Vend herefter saltet i. Fordel saltblandingen på en bageplade med bagepapir og tør salten i ovnen i 1 time. Sluk herefter ovnen og lad salten stå derinde i 1 time ekstra. Kom salten på et eller flere glas. Opbevar salten et tørt sted f.eks. sammen med dine krydderier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.