Cremet One Pot Pasta

Intet er så lækkert som en dejlig cremet pastaret fyldt med gode ting. Det er super nemt og hurtigt at tilberede en One Pot Pasta, hvor princippet er, at man kommer alle ingredienserne i en gryde og vupti, så har man en god og lækker pastaret. Du kan tilsætte lige de ingredienser, som du bedste kan lide, bare sørg for at der er en tilpas mængde væske i forhold til pastaen, da pastaen suger meget af væsken.  Her kommer min opskrift:

Ingredienser

One Pot Pasta ( til 4 personer):

400 g pasta

200 g bacon (evt. røget bacon, man selv skærer i tern)

150 g champignoner

150 g friske sherry tomater

1 stort løg

2 fed hvidløg

1 håndfuld friske basilikum blade

6-7 kviste frisk timian

1,5 dl fløde

6 dl grøntsagsbouillon

Peber

Salt

Basilikum blade og friske mozzarella kugler til pynt

Fremgangsmåde

Steg bacon sprødt på en pande. Skyl og snit champignoner og tomater, hak løg og hvidløg fint. Kom alle ingredienserne op i en gryde og dæk med fløde og grøntsagsbouillon, der er opløst i kogende vand. Kog pastaretten op og rør rundt. Lad retten stå at små koge i ca. 10 minutter eller til pastaen er mør. Server straks med frisk mozzarella og basilikum. Velbekomme!

2 Comments
    1. Jeg ved ikke lige helt, hvad du mener med dette? Altså One Pot Pasta er meget populært og er noget som alle laver. Hvis du mener selve ingredienserne, så var det bare lige, hvad jeg havde i køleskabet 🙂 Så det er ret meget min egen opskrift! Rigtig god dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.