4 x panini

Panini er blandt det bedste jeg ved. En grillet sprød sandwich med skinke, tomat og smeltet mozzarella. Jeg har lavet 4 panini med forskelligt fyld og jeg har grillet dem på en grillpande, men man kan også sagtens bruge en toaster. Jeg plejer at bruge Tefal Snack Collection med panini plader. Paninierne kan varieres med forskelligt kød, ost og grøntsager og er perfekt som hurtig og nem aftensmad eller som frokost. Prøv opskrifterne her og nyd den varme sol!

Ingredienser

Alle opskrifterne er til 1 panini

Panini 1:

2 skiver godt brød

2 skiver god skinke

Revet mozzarella ost

Frisk basilikum

Smør til stegning

Panini 2:

2 skiver godt brød

2 tsk. grøn pesto

4 skiver frisk mozzarella

2 små tomater i skiver

1/2 avocado i skiver

Smør til stegning

Panini 3:

2 skiver godt brød

2 tsk. grøn pesto

4 skiver frisk mozzarella

2 skiver Bresaola

4 skiver aubergine, ristet på panden i olivenolie

Frisk rucola

Smør til stegning

Panini 4:

Revet mozzarella ost

4 skiver frisk mozzarella

Smør til stegning

 

 

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Fyld paninierne med deres fyld og grill dem på en varm grillpande med smør. De skal ca. have 3 minutter på hver side. Server paninierne med det samme med f.eks. en af disse salater som tilbehør. Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.